Boxers van het Twentse Ros
Boxerkennel van het Twentse Ros
 

De date is een feit

06.08.2018

De dracht is een feit, Maya verwacht pupjes van onze PanTau, het  wordt een bescheiden nest, maar het nieuwe leven is meer dan welkom <3

De wachtlijst is inmiddels geloten.

 

13.07.2018

Inmiddels heeft de date plaatgevonden.

Maya en Pan Tau zijn een paar :)

Hopende eind augutus op een nestje zoons en dochters van Pan Tau en Maya.

 

 
Maya mo.jpg

Maya gaat binnenkort op date

Eerder dan verwacht heeft Maya zich aangemeld, en gaat binnenkort op date.

De toekomstige vader blijft nog even een verrassing.

Houdt u de site goed in de gaten, hopenlijk kunnen we binnenkort de inchrijflijst openen.

 

Maya heeft HD A,  hart 0 (CC) en Spondylose 0.

 

Heeft u interesse voor een boxerpup?

Heeft U interesse voor een pup uit onze kennel?

Zoals u natuurlijk verwachtingen heeft, en zou moeten hebben betreffende de fokker, gezondheidsonderzoeken en uitslagen van de ouderdieren en stamboom kombinatie van uw aankomende pup, hebben wij dit als fokker natuurlijk ook richting de geïnteresseerden.

Zo willen wij er zeker van zijn dat het een weloverwogen beslissing is en er genoeg tijd gestoken wordt in de opvoeding van de pup etc.
U begrijpt, wij willen dan ook, alvorens over te gaan tot een eventuele reservering, eerst nader kennismaken.
Al onze pups groeien op binnen ons gezin en verblijven vanaf de geboorte in een daarvoor speciaal ingerichte kraamkamer, waar ze in alle rust de eerste 3 weken doorbrengen met de moeder.

na die 3 weken verhuizen ze naar de woonkamer, waardoor ze optimaal gesocialiseerd zijn, en alle geluiden en omstandigheden in het dagelijkse leven als normaal ervaren.

Pas na 6 weken gaan we in overleg met u over tot een definitieve reservering, dit daar eerder nog niet veel bekend is van het karakter van de pup, en deze uiteraard optimaal moet aansluiten bij de nieuwe situatie.

Onze pups zullen niet eerder dan rond de 9 weken het nest verlaten, dit gezien het feit dat alle pups rond de 9 weken een uitgebreid hart echo doppler onderzoek ondergaan, en dit eerder niet mogelijk is.


De pups gaan dus uitgebreid onderzocht door de dierenarts, gechipt door de raad van beheer en dus met stamboom, hart getest (met officieel papier), goed gesocialiseerd, ingeënt en met herhaalde ontworming mee met de nieuwe baasjes.

Een leuk puppypakket, speeltjes en voer voor de eerste tijd krijgt u ook mee.
Heeft u verder nog vragen, aarzel niet en bel.

Houdt u dus de site goed in de gaten, als we bevestigd krijgen middels een echo dat we een teef dragend hebben, vermelden we dit op de site en wordt de wachtlijst geopend.

Plaatsing op deze lijst is uiteraard geheel vrijblijvend en verzekerd u dan ook niet automatisch dat er een pup beschikbaar zal komen.

Bij 10 inschrijvingen sluiten we de lijst.

Om op deze lijst geplaatst te worden, zouden wij het zeer op prijs stellen dat u telefonisch kontakt met ons opneemt, door dit persoonlijke contact hebben wij, en U een eerste indruk, en plaatsen u dan graag vrijblijvend op onze lijst.

Wij zijn lid van de Nederlandse en Duitse Boxerclub.