Boxers van het Twentse Ros
Boxerkennel van het Twentse Ros
 

Er worden geen pups verwacht op dit moment.

Heeft u interesse bij een pup uit onze kennel, houdt dan deze site goed in de gaten, als we bevestigd hebben dat we een teef dragend hebben, vermelden we dit op de site, en wordt de wachtlijst geopend, waarop u zich uiteraard vrijblijvend kunt laten plaatsen.

Bij 10 inschrijvingen sluiten we de lijst.

 

Interesse in een boxerpup?

Heeft U interesse voor een pup uit onze kennel?

Zoals u natuurlijk verwachtingen heeft, en zou moeten hebben betreffende de fokker, gezondheidsonderzoeken en uitslagen van de ouderdieren en stamboom kombinatie van uw aankomende pup, hebben wij dit als fokker natuurlijk ook richting de geïnteresseerden.
Zo willen wij er zeker van zijn dat het een weloverwogen beslissing is en er genoeg tijd gestoken wordt in de opvoeding van de pup etc.
U begrijpt, wij willen dan ook, alvorens over te gaan tot een eventuele reservering, eerst nader kennismaken.
Al onze pups groeien op binnen ons gezin en verblijven vanaf de geboorte in een daarvoor speciaal ingerichte kraamkamer, waar ze in alle rust de eerste 3 weken doorbrengen met de moeder.

na die 3 weken verhuizen ze naar de woonkamer, waardoor ze optimaal gesocialiseerd zijn, en alle geluiden en omstandigheden in het dagelijkse leven als normaal ervaren.

Onze pups zullen niet eerder dan rond de 9 weken het nest verlaten, dit gezien het feit dat alle pups rond de 9 weken een uitgebreid hart echo doppler onderzoek ondergaan, en dit eerder niet mogelijk is.
De pups gaan dus uitgebreid onderzocht door de dierenarts, gechipt door de raad van beheer en dus met stamboom, hart getest (met officieel papier), goed gesocialiseerd, ingeënt en met herhaalde ontworming mee met de nieuwe baasjes.
Ook ontvangt u een uitgebreide informatiemap met o.a. alle gezondheidsresultaten en alle kopieën van de officiële documenten behorende bij de ouderdieren en de pup.
Een leuk puppypakket, speeltjes en voer voor de eerste tijd krijgt u ook mee.
Heeft u verder nog vragen, aarzel niet en bel.

Om op onze puppylijst geplaatst te worden, zouden wij het zeer op prijs stellen dat u telefonisch kontakt met ons opneemt, door dit persoonlijke contact hebben wij, en U een eerste indruk, en plaatsen u dan graag vrijblijvend op onze lijst.

Wij zijn lid van de Nederlandse en Duitse Boxerclub.